Bonjor Fellas ♥ . Welcome to my official blog :) FOLLOW | DASHBOARD
Photobucket
Iloveyouuu♥
Greatest Memory Contest
Jul 30, 2011 | 3:55 AM | 4 comments

: Assalamualaikum . Amacam cuti panjang ? Best ? Okay , Nina tak nak membebel panjang just nak inform kat you all yang Nina and kawan - kawan Nina nak buat satu contest . First time kitaorang buat harap mendapat sambutan ramai . 
Contest ni akan bermula pada 1 Ogos 2011 hingga 3 September 2011 .

Syarat - Syarat :
  •  Contest ni terbuka kepada kaum adam dan hawa je . lain kaum tidak dibenarkan sama sekali .
  • Mesti follow blog kami berempat untuk mengetahui sebarang perubahan maklumat .
  • Korang juga kena buat satu entry pasal contest ni . (contohnya : pergi dating)
  • Dah siap buat entry , bagi link entry tu kat comment box blog kami berempat .
  • Rakyat Malaysia sahaja dibenarkan . 
  • Tag sekurang - kurangnya 2 orang kawan anda pasal contest ni . Ajak diaorang masuk sekali .
Blog kami berempat :

Jangan lupa juga add kami di laman sesawang FACEBOOK

Kami hanya memilih tiga orang pemenang sahaja .

Hadiah - hadiah :
Tempat Pertama : Topap RM20 , Edit Full Blog , shawl ( maybe ) 
Tempat Kedua : Topap RM10 
Tempat Ketiga : Edit Blog ( mengikut citarasa masing - masing )
Sekian , terima kasih . Wassalam



Older Post
The King
Photobucket

Hello buddies . I'm Tralala . Change this and write anything about your blog .

Let's Talk


Put your shoutmix code here. The width must be 200px - 230px only.


Credit
Template by : Jaja
Designer : Aisya
Background by : Photobucket

Navigations Here

About Links Entries